VÆLG MONTAGETYPE NEDENFOR

køkken_2

Køkkener

Køkkenet er ofte kernen i huset, og det må derfor gerne være flot og indbydende. Vi monterer helt nyt køkken eller renoverer det eksisterende efter ønske.

Vinduer og døre

Trænger de gamle vinduer og døre til en kærlig hånd? Vi udbedrer eller udskifter alle døre og vinduer i standard- og specialmål.

Udskiftning af vinduer
Nedsænkning  af loft og opsætning nyt loft

Lofter

Lofter findes i mange forskellige typer, der passer til husets stil, og ofte har de en også en særlig funktion i rummet. Vi opsætter nye lofter efter specifikke ønsker og krav.

Terrasser

En lækker terrasse er fantastisk at træde ud på om sommeren. Vi rådgiver omkring valg af træsort samt opsætter terrassen efter ønsker og behov. Ligeledes opsættes terrasseoverdækning efter ønske.

Terrasse_edited
gray-box-1

Facadebeklædninger

En kedelig facade kan med en ny beklædning få et hus til at få et helt nyt look. Vi rådgiver om og opsætter beklædninger, naturligvis ud fra stil og specifikke ønsker.

Carporte og skure

Carporten og skuret skal passe til huset og samtidig dække de behov, man har for opbevaring. Vi giver kyndig rådgivning om udformning og materialer samt står for etableringen.

Opførsel af ny carport
Montage_renovering

Renovering, ombygning
og tilbygning

Skal huset, sommerhuset eller lejligheden fornyes? Vi varetager helt eller delvist entreprisen i både store og små renoveringer, ombygninger og tilbygninger.

Hegn

Et hegn kan udformes i netop den højde og i de materialer, der ønskes. Sammen finder vi den bedste løsning i forhold til hegnets udseende og funktion.

Montage_hegn1