Skip to content

Kundetilfredshed i højsædet

Hos PrimaMontage & Gulve er kundetilfredsheden det, der driver os. Vores forretning bygger på mange års erfaring og god service. Hos os er kunden mere end blot et nummer i køen. Dine opgaver bliver taget seriøst – uanset om opgaven er stor eller lille. Sammen finder vi lige netop den løsning, der passer til dig og dit behov.

Solidt håndværk

PrimaMontage & Gulve har en lang og solid erfaring med montage- og gulvopgaver. Alle opgaver udføres af faguddannet personale, hvilket giver dig sikkerhed for et veludført og professionelt arbejde.

Vi støtter børn og foreningslivet

Det betyder meget for os at støtte gode sager og det, der står os nært. Derfor har PrimaMontage & Gulve indgået en aftale for 2021 om støtte til Danske Hospitalsklovne. Vi kan nemlig ikke forestille os noget bedre end at være med til at give hospitalsindlagte børn et smil på læben i en svær tid.

Lokalsamfundet er der, vi som mennesker ofte får de sociale og sportslige behov opfyldt, når vi mødes på kryds og tværs i byen, i hallen og omkring boldbanerne. Et godt og velfungerende lokalsamfund betyder meget for os. Derfor har vi valgt at støtte Sabro Byfest, som er et årligt socialt og festligt samlingspunkt for Sabro og omegn.